Jordskokk med pocherte egg inneholder
56 Kalorier,
6 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Jordskokk med pocherte egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-selleri, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jordskokk med pocherte egg er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8109 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jordskokk med pocherte egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.65 | 347.57 | Kcal |
Protein | 2.54 | 15.86 | gram |
Karbohydrat | 6.01 | 37.54 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 6.56 | gram |
Fett | 2.15 | 13.43 | gram |
Mettet fett | 0.85 | 5.31 | gram |
Salt | 0.51 | 3.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.65 | Kr 16.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 498 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen vann og hvetemel. Skrell og rens jordskokkene, som legges i vannet. Kok opp kokevannet, skyll jordkokkene og legg dem i vannet. Skal koke i 15-20 minutter.
Smøret til sausen smeltes, ha i mel og spe med varm kraft. Deretter med melken. Smak til med salt og pepper. Tilsett en eggeplomme rett før servering.
Kok så opp vann, salt og eddik. Eggene slås forsiktig i en kopp og helles ned i vannet. Samle hviten rundt og over hvert egg. Eggene skal koke til hviten er stivnet. Tas opp og holdes varme.
Legg jordskokkene på ett varmt fat og hell sausen over.
Pocherte egg legges på toppen og drysses med persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3706)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-03-20
Oppdatert dato:2003-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift