Kaldskål inneholder
34 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kaldskål har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaldskål er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4748 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaldskål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 34.43 | 117.41 | Kcal |
Protein | 0.92 | 3.14 | gram |
Karbohydrat | 3.85 | 13.13 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.24 | gram |
Fett | 1.69 | 5.76 | gram |
Mettet fett | 1.06 | 3.61 | gram |
Salt | 0.03 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.46 | Kr 1.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 364 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og smør. Tilsett en jevning av mel og melk. Rør og la den koke i 5-10 minuttre.
Smak til med eddik og sukker.
Server med knuste kavringer i talerken. Serveres varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3303)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift