Kalvehjerte med grønnsaker



Kalvehjerte med grønnsaker inneholder 57 Kalorier, 2 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Kalvehjerte med grønnsaker har ingen allergener
Kalvehjerte med grønnsaker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3885 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkkalvehjerte
1stkløk, hakket
1feddhvitløk
2stkgulrøtter
0,5tstørket timian
1stklaurbærblad
1tssalt
0,5tspepper
2dlbuljong
250grsjampinjonger
margarin eller olje til steking




Næringsdeklarasjon for Kalvehjerte med grønnsaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier56.93182.52Kcal
Protein7.8525.17gram
Karbohydrat2.186.99gram
Kostfiber0.892.85gram
Fett1.675.35gram
Mettet fett0.431.38gram
Salt0.802.55gram
Pris på oppskriftenKr 2.83Kr 9.07Kroner
Hele oppskriften veier1 282 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,31 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vask og rens hjertet, skjær det i skiver.

Brun løk i en blanding av margarin og olje. Legg skiver av hjerte i og la dem bli pent brune på alle kanter.

Tilsett gulrøtter, skåret i skiver, og knust hvitløk. La det surre noen min.

Dryss på salt, pepper og timian. Legg laurbærblad i og hell buljong over.

La retten surre ca 30 min.

Vask og rens sjampinjonger. De største skjæres i mindre stykker. La dem koke med ca 15 min.

Server retten med kokte eller stekte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8278)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.