Kalvelever i fløtesaus inneholder
203 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Kalvelever i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kalvelever i fløtesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12833 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalvelever i fløtesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.27 | 461.42 | Kcal |
Protein | 12.71 | 28.85 | gram |
Karbohydrat | 3.00 | 6.81 | gram |
Kostfiber | 0.15 | 0.34 | gram |
Fett | 15.57 | 35.34 | gram |
Mettet fett | 8.87 | 20.13 | gram |
Salt | 0.29 | 0.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.89 | Kr 8.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 908 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,9 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bort årer og hinner på levra. Skjær levra i skiver på ca 1 cm. Bland hvetemel, salt og pepper og snu leverskivene i dette.
Ha smør i en panne og stek skivene på middels varme i 7-8 minutter, snu ofte. Slå fløten i pannen og la det hele surre 2-3 minutter. Ta ut levra, legg den på fat og la pannen koke inn noen minutter til.
Slå fløten over levra og server med kokte poteter og rørt tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10089)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift