Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kalvenyre i fløtesaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kalvenyre i fløtesaus



Kalvenyre i fløtesaus inneholder 82 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kalvenyre i fløtesaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalvenyre i fløtesaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkkalvenyre
1stkkalvebrissel
3stksjalottløk, finhakkede
1dashsmør til steking
1glassgenever eller akevitt
0,5halvflaske(r)pils
1dashsalt
1dashpepper
3sskremfløte
0,5tsmaizenal

Til servering:

1stor pakkedypfryste erter
250grsmørdampede sjampinjonger




Næringsdeklarasjon for Kalvenyre i fløtesaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81.69260.28Kcal
Protein8.4526.92gram
Karbohydrat3.3510.67gram
Kostfiber2.046.50gram
Fett2.578.19gram
Mettet fett1.304.14gram
Alkohol1.04 %
Salt0.170.54gram
Pris på oppskriftenKr 10.40Kr 33.14Kroner
Hele oppskriften veier1 912 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,4 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens og vask nyre og brissel.

Forvell brisselen i lettsaltet vann ca. 5 min. Hell kokevannet bort.

Tørk brisselen. Skjær nyret i skiver.

Brun nyre, brissel og løk i smør til det er delikat gyllent. La det surre ved svak varme et par minutter til nyre og brissel er gjennomkokt. Ta det opp av stekepannen.

Kok stekepannen ut med brennevin og øl, smak til med salt og pepper og la det surre ca. 10 min.

Rør maisennamel ut i fløten, rør dette i sjyen i pannen. Gi det et oppkok. Legg nyre og brissel tilbake i sausen og la det bli gjennomvarmt.

Bland varme erter og smørdampede sjampinjonger.

Server denne franske retten i et dypt fat, eller i gryten den er laget i. Server erter og sjampinjonger til, samt kokt ris eller potetstappe.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8280)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere: 5251 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.