Kalverull inneholder
366 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
34 g Fett pr 100 gr
Kalverull har ingen allergener
Kalverull er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11488 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kalverull!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 365.98 | 5 633.80 | Kcal |
Protein | 14.15 | 217.82 | gram |
Karbohydrat | 1.04 | 16.01 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.92 | gram |
Fett | 33.90 | 521.85 | gram |
Mettet fett | 13.39 | 206.12 | gram |
Salt | 1.30 | 19.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.76 | Kr 273.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 539 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøtt og fett i tynne skiver.
Legges lagvis med sammenblandede kryddereier og oppklippet gelatin i ett passende rulleskinn.
Bankes og sammensyes så fast som mulig.
Legges i ca 14 dager i sukkerlake
Kokes så sakte i ca 1 time i usaltet vann.
Dette er en gammel norsk oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967182)
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Innlagt dato:2002-04-18
Oppdatert dato:2002-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.