Kantarellsuppe inneholder
58 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kantarellsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kantarellsuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10691 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kantarellsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.53 | 176.47 | Kcal |
Protein | 1.30 | 3.99 | gram |
Karbohydrat | 3.83 | 11.75 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 2.39 | gram |
Fett | 2.57 | 7.88 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 4.79 | gram |
Alkohol | 1.76 % | | | |
Salt | 0.24 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.05 | Kr 24.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 227 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,62 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Selskapsfin suppe om er grei å lage. Soppen gjør suppen svært god og spesiell.
I dag finner vi ulike sopptyper i velassorterte dagligvareforretninger.
Rens og skyll purren. Skjær den i tynne ringer. Kok opp vann og soppkraft og ha i buljongterningen. Tilsett purre, vin, persille og einebær. La det småkoke ca 15 minutter. Ha i traktkantarellene og la det koke ytterligere ca 5 minutter. Jevn suppen med melet, utrørt i litt av melken. Tilsett resten av melken samt fløten. La det surre ca 5 minutter. Smak til med salt, pepper og evt. litt sherry.
Øs suppen opp i varme tallerkener og dryss over litt finhakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 863)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift