Karpe med grønnsakgulasj



Karpe med grønnsakgulasj inneholder 117 Kalorier, 6 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Karpe med grønnsakgulasj har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Karpe med grønnsakgulasj er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgkarpe, 1 stk
1stkløk
2stkrøde paprika
0,5boks(er)tomater
4stk storpoteter
2feddhvitløk
1dlolivenolje
2sspaprikapulver
1tsmildt chilipulver
1tskarve
4ssrømme


Annonse



Næringsdeklarasjon for Karpe med grønnsakgulasj!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116.61768.75Kcal
Protein7.6950.70gram
Karbohydrat5.9439.16gram
Kostfiber1.217.98gram
Fett6.6343.71gram
Mettet fett1.097.19gram
Salt0.060.43gram
Pris på oppskriftenKr 7.42Kr 48.92Kroner
Hele oppskriften veier2 637 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk baksiden av en kniv og skrap av skjellene som sitter øverst langs ryggen av karpen. Fileter fisken og del begge filetene i to. Legg filetene med skinnsiden ned i en teflonpanne på sterk varme og stek dem i 2 minutter. Ta fiskestykkene ut og legg dem med skinnet opp i en ildfast form.

Skrell løk, hvitløk og poteter. Del paprikaen i to og fjern frøene. Finhakk hvitløken og skjær potetene, løken og paprikaen i skiver. Ha oljen i en panne på middels varme og fres løk, hvitløk, paprika og poteter raskt. Tilsett tomat og krydder. Fres videre ca 1 minutt. Hell på 2,5 dl vann og kok det hele i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Hell denne gulasjen rundt fiskefiletene. Legg en rømmeklatt på hver av filetene. Bak fisken i 10 minutter i ovn på 200 C.

Server gjerne med pickles eller syltet squash. Se egen oppskrift på syltet squash.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11829)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 5586 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.