Karpe med grønnsakgulasj inneholder
117 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Karpe med grønnsakgulasj har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karpe med grønnsakgulasj er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6359 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karpe med grønnsakgulasj!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.75 | 769.67 | Kcal |
Protein | 7.68 | 50.63 | gram |
Karbohydrat | 5.94 | 39.16 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 8.57 | gram |
Fett | 6.63 | 43.71 | gram |
Mettet fett | 1.11 | 7.32 | gram |
Salt | 0.06 | 0.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.42 | Kr 48.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 637 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk baksiden av en kniv og skrap av skjellene som sitter øverst langs ryggen av karpen. Fileter fisken og del begge filetene i to. Legg filetene med skinnsiden ned i en teflonpanne på sterk varme og stek dem i 2 minutter. Ta fiskestykkene ut og legg dem med skinnet opp i en ildfast form.
Skrell løk, hvitløk og poteter. Del paprikaen i to og fjern frøene. Finhakk hvitløken og skjær potetene, løken og paprikaen i skiver. Ha oljen i en panne på middels varme og fres løk, hvitløk, paprika og poteter raskt. Tilsett tomat og krydder. Fres videre ca 1 minutt. Hell på 2,5 dl vann og kok det hele i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Hell denne gulasjen rundt fiskefiletene. Legg en rømmeklatt på hver av filetene. Bak fisken i 10 minutter i ovn på 200 C.
Server gjerne med pickles eller syltet squash. Se egen oppskrift på syltet squash.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11829)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.