Karrifiskegryte inneholder
110 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Karrifiskegryte har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karrifiskegryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3359 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karrifiskegryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.10 | 84.63 | Kcal |
Protein | 2.17 | 1.67 | gram |
Karbohydrat | 4.14 | 3.18 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 1.28 | gram |
Fett | 9.06 | 6.96 | gram |
Mettet fett | 5.61 | 4.31 | gram |
Salt | 0.36 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.91 | Kr 3.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 307 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1) Surr finhakka lauk mjuk i olje. Ha på paprikaterningar.
2) Ha på karri og surr i nokre minuttar. (Då blir det sterk karrismak, men viss du ikkje likar det, ha på karri etter fløten)
3) Ha på fløta og la det putre til det begynner å tjukne, ha i fisketerningar, surr nokre minutt til. Ha på purrelauk.
4) Smak til med salt, pepper og kvitlaukspulver.
Server med varm jasminris, salat og/eller brød
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Esbens hybelmat
(Intern: 806)
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift