Kinesiske kjøttboller 2



Kinesiske kjøttboller 2 inneholder 70 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Kinesiske kjøttboller 2 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Selleri, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kinesiske kjøttboller 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2761 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stkgulrot,
1stkløk,
1stkgrønn paprika,
1stang(stenger)stilk selleri,
2stktomater,
1ssolje,
1boks(er)kjøttboller,
1,5sssoyasaus,
2dlgrønnsakbuljong,
2tsmaisennamel,
0,25tsstøtt ingefær,
salt, pepper,
0,5pakkebønnespirer, persille




Næringsdeklarasjon for Kinesiske kjøttboller 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.85613.94Kcal
Protein5.1245.00gram
Karbohydrat5.0344.21gram
Kostfiber0.907.91gram
Fett3.0526.81gram
Mettet fett1.2110.64gram
Salt1.069.34gram
Pris på oppskriftenKr 5.09Kr 44.74Kroner
Hele oppskriften veier1 758 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo28,8 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Hell kraften fra kjøttbollene og la dem dryppe godt av. Vend kjøttbollene i 1/2 - 1 ss soyasaus blandet med ingefær og et dryss pepper i en bolle. La dem ligge i 10 - 15 minutter mens grønnsakene gjøres i stand. Rens og skjær grønnsakene i strimler.

Legg løk og gulrøtter i et fat med olje. Dekk med plastfolie eller lokk og sett fatet i mikrobølgeovnen 3 minutter på full effekt. Legg selleri, paprika og tomater i fatet. Lag en jevning av kald buljong, 1/2 - 1 ss soyasaus og maisennamel og hell den i fatet.

Sett den tildekket i 2 minutter på full effekt. Rør godt rundt i grønnsakene og ha i kjøttbollene. Sett fatet i ovnen igjen ca. 1 minutt. Vend bønnespirer i og la retten trekke 2 minutter klipp litt persille over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20041)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-03-09
Oppdatert dato:2005-03-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.