Kinesiske kjøttboller 2 inneholder
70 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kinesiske kjøttboller 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kinesiske kjøttboller 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2761 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kinesiske kjøttboller 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.85 | 613.94 | Kcal |
Protein | 5.12 | 45.00 | gram |
Karbohydrat | 5.03 | 44.21 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 7.91 | gram |
Fett | 3.05 | 26.81 | gram |
Mettet fett | 1.21 | 10.64 | gram |
Salt | 1.06 | 9.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.09 | Kr 44.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 758 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,8 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell kraften fra kjøttbollene og la dem dryppe godt av. Vend kjøttbollene i 1/2 - 1 ss soyasaus blandet med ingefær og et dryss pepper i en bolle. La dem ligge i 10 - 15 minutter mens grønnsakene gjøres i stand. Rens og skjær grønnsakene i strimler.
Legg løk og gulrøtter i et fat med olje. Dekk med plastfolie eller lokk og sett fatet i mikrobølgeovnen 3 minutter på full effekt. Legg selleri, paprika og tomater i fatet. Lag en jevning av kald buljong, 1/2 - 1 ss soyasaus og maisennamel og hell den i fatet.
Sett den tildekket i 2 minutter på full effekt. Rør godt rundt i grønnsakene og ha i kjøttbollene. Sett fatet i ovnen igjen ca. 1 minutt. Vend bønnespirer i og la retten trekke 2 minutter klipp litt persille over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20041)
Kategori:
Enkle retter/mikro
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-03-09
Oppdatert dato:2005-03-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.