Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kirsebær med mandellokk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kirsebær med mandellokk



Kirsebær med mandellokk inneholder 184 Kalorier, 20 g Karbo, 3 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Kirsebær med mandellokk har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kirsebær med mandellokk er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1000grKirsebær, friske søte (vekt uten steiner)
5sssukker

Mandellokk:

100grMandler, skåldede
2stkEgg
1stkEggeplommer
100grSmør
150grsukker




Kalorier og næringsinnhold i Kirsebær med mandellokk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier183.632 835.03472.50Kcal
Protein2.9946.167.69gram
Karbohydrat20.17311.4051.90gram
Kostfiber1.3520.843.47gram
Fett9.81151.4525.24gram
Mettet fett4.0061.7610.29gram
Salt0.101.580.26gram
Pris på oppskriftenKr 6.95Kr 107.30Kr 17.88.-
Hele oppskriften veier1 544 totalt1 544 pr porsj257 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

Ta steinene ut av kirsebærene og ha bærene i et smurt ildfast fat. Dryss dem med sukker.
Finhakk eller mal mandlene.
Smelt smøret og rør det sammen med mandler og sukker. Rør eggeplommene i.
Pisk eggehvitene stive og brett dem i. Fordel mandeldeigen over kirsebærene.
Sett fatet i ovnen ved 160 grader i 45-50 minutter.
Kan serveres med krem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 26148)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-27
Oppdatert dato:2009-07-27
Lesere: 1508 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærpai med smuldredeig.Kirsebærpai med smuldredeig.
Denne retten har 288,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.Kirsebærpai med eggekrem og marengslokk.
Denne retten har 290,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.