Kirsebær syltetøy av sure bær inneholder
162 Kalorier,
40 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kirsebær syltetøy av sure bær har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebær syltetøy av sure bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
14406 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebær syltetøy av sure bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.46 | 3 512.39 | Kcal |
Protein | 0.41 | 8.86 | gram |
Karbohydrat | 39.91 | 862.85 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 12.76 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.47 | Kr 118.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 162 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
De skylte bær, vann, eddik og sukker helles i en gryte og settes lunt i en time, til det safter. Syltetøyet varmes langsomt opp under omrøring. Laken må ikke komme i kok, før sukkeret er smeltet.
Når laken perler i kanten, holdes den svak i kok 10 min.
Certo og 2 ss. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring. Syltetøyet kokes kraftig i 2 min., skummes og fylles i varme, Atamonskyllede glass, som lukkes.
Hvis bærene steines ut, safter de mere. Vann og eddik kan da settes til det halve.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22544)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-16
Oppdatert dato:2006-07-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift