Kirsebær syltetøy av sure bær inneholder
163 Kalorier,
40 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kirsebær syltetøy av sure bær har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebær syltetøy av sure bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kirsebær syltetøy av sure bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.58 | 3 514.98 | Kcal |
Protein | 0.41 | 8.86 | gram |
Karbohydrat | 39.91 | 862.85 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 14.05 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.47 | Kr 118.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 162 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
De skylte bær, vann, eddik og sukker helles i en gryte og settes lunt i en time, til det safter. Syltetøyet varmes langsomt opp under omrøring. Laken må ikke komme i kok, før sukkeret er smeltet.
Når laken perler i kanten, holdes den svak i kok 10 min.
Certo og 2 ss. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring. Syltetøyet kokes kraftig i 2 min., skummes og fylles i varme, Atamonskyllede glass, som lukkes.
Hvis bærene steines ut, safter de mere. Vann og eddik kan da settes til det halve.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13072 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22544)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-16
Oppdatert dato:2006-07-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift