Kjempegod Hjemmelaget Sitronis inneholder
159 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Kjempegod Hjemmelaget Sitronis har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjempegod Hjemmelaget Sitronis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
16854 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjempegod Hjemmelaget Sitronis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.94 | 296.03 | Kcal |
Protein | 4.43 | 8.25 | gram |
Karbohydrat | 18.42 | 34.31 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.37 | gram |
Fett | 7.46 | 13.89 | gram |
Mettet fett | 3.50 | 6.52 | gram |
Salt | 0.09 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 5.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 745 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommene og halvparten av sukkeret sammen til det blir lyst og kremaktig. Hell melken, sitronskallet og resten av sukkeret i en kjele og gi det et oppkok. Hell over eggeblandingen og pisk sammen. Hell siden alt tilbake i kjelen og la den trekke på svak varme mens du rører hele tiden.
Blandingen må ikke koke, og skal bli så tykk at den fester seg på baksiden av en treskje.
Sil blandingen over i en bolle og avkjøl, tilsett sitronsaften og fløte og avkjøl. Hell sitronisen i en boks i fryseren og rør ofte om i den mens den fryser inn. Dette hindrer danningen av iskrystaller og gir isen en fin konsistens.
Denne oppskriften er fra mmmat.no - en spesialisert nettbutikk innen høykvalitets ingredienser, gourmet gaver & catering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
mmmat
(Intern: 22643)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-08-13
Oppdatert dato:2006-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift