Klenning





Klenning inneholder 170 Kalorier, 27 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Klenning har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Klenning er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgpoteter kokte
1literskummet melk
600grrugmel
100grsammalt hvete
500grbyggmel

Smurning:

Ca 9stkegg
2dlfløte
5sssirup
2sspotetmel
En slant brandy


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Klenning med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier170.016 819.03296.48Kcal
Protein5.51221.009.61gram
Karbohydrat27.111 087.3747.28gram
Kostfiber2.98119.535.20gram
Fett3.73149.616.50gram
Mettet fett1.7168.592.98gram
Salt0.083.190.14gram
Pris på oppskriftenKr 2.01Kr 80.62Kr 3.51.-
Hele oppskriften veier4 011 totalt4 011 pr porsj174 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 23 lefser

Skrell og mal poteter 2 ganger. Avkjøl og ha i rugmelet og la det stå tildekket til neste dag.
Tilsett melken og resten av melet og elt godt. Varier evt mengden mel.
Trill ut til en pølse og del opp emner. Visp alt til smurningen godt sammen.
Elt emnene og kjevle godt ut. Bruk byggmel.
Smur på smurning og stek på takke. Skal egentelig stekes i spesiell vedfyrt ovn, men er nok vanskelig å få tak i.
Bruk middels varme og den skal være lysebrun. Dette går fort. Kan og deles opp i mindre leiver og stekes i stekeovn.
Stables på hverandre og dynkes med vann før servering. Den siden det ikke er smurning på smøres med smør og drysses med sukker. Brettes og deles opp i passe serveringstykker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3258)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Lesere: 4360 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.