Klenning fra Oppdal inneholder
186 Kalorier,
33 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Klenning fra Oppdal har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klenning fra Oppdal er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5519 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klenning fra Oppdal!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 186.37 | 5 049.01 | Kcal |
Protein | 4.69 | 127.06 | gram |
Karbohydrat | 33.07 | 895.91 | gram |
Kostfiber | 2.14 | 57.98 | gram |
Fett | 3.45 | 93.46 | gram |
Mettet fett | 0.86 | 23.30 | gram |
Salt | 0.34 | 9.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.69 | Kr 45.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 709 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok og mal potetene. Bland margarinen, sukker, salt og melk i den varme potetmosen. Kna inn mel til en smidig deig som er lett å kjevle.
Del opp emner, og kjevle dem ut til tynne leiver som stekes på den ene siden.
Bland ingrediensene til glasuren, og smør den på leiven med klut eller kost før leiven stekes ferdig.
Smør leiven med en blanding av smør og sukker. Brett og del den i serveringsstykker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13150)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift