Fotograf:
Mat.no
Vørterkake med kaffe inneholder
228 Kalorier,
48 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Vørterkake med kaffe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vørterkake med kaffe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4432 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vørterkake med kaffe med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 228.22 | 4 464.21 | 1 488.07 | Kcal |
Protein | 5.13 | 100.35 | 33.45 | gram |
Karbohydrat | 47.90 | 936.97 | 312.32 | gram |
Kostfiber | 4.27 | 83.53 | 27.84 | gram |
Fett | 0.84 | 16.43 | 5.48 | gram |
Mettet fett | 0.18 | 3.52 | 1.17 | gram |
Salt | 0.39 | 7.54 | 2.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.59 | Kr 50.66 | Kr 16.89 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 956 totalt | 1 956 pr porsj | 652 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 83,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
(2-3 vørterkaker)
Rør ut gjæren i litt lunken melk og bland sammen melk, kaffepulver, vann, sirup og vørterøl. Tilsett mesteparten av melet sammen med nellik, salt og pepper og rør deigen smidig.
La deigen stå til heving til gjæringen er godt i gang. Tilsett så resten av melet, sukkeret og rosinene. Arbeid deigen raskt sammen og la den stå tildekket og heve til dobbelt størrelse.
Del deigen i 2-3 emner og form runde eller avlange vørterkaker. Legg kakene over på smurt og melet plate og etterhev under klede.
Stek vørterkakene i ca 1 time ved 230 C. Pensle de ferdigstekte vørterkakene med kaffe og sukker eller sukkervann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12951)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift