Fotograf:
Frukt.no
Kleppsuppe fra Trøndelag inneholder
79 Kalorier,
14 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kleppsuppe fra Trøndelag har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kleppsuppe fra Trøndelag er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 4 lesere
Lesere:
30943 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kleppsuppe fra Trøndelag!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.25 | 664.64 | Kcal |
Protein | 3.70 | 31.03 | gram |
Karbohydrat | 13.89 | 116.49 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 8.97 | gram |
Fett | 0.75 | 6.29 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 3.19 | gram |
Salt | 0.49 | 4.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.42 | Kr 11.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 677 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rasp potetene på middels grovt rivjern. Ha i salt og hvetemel og arbeid deigen slik at det blir lett å lage bollene. Kok opp melken. Bruk en spisesje slik: Dypp skjeen i melken, bruk bolleveggen til å forme og glatte deigen. Lag avlange boller som du etterhvert legger i den småkokende melka. La de småkoke i ca. 10 minutter og rør forsiktig rundt av og til. Mot slutten av koketiden tilsettes en knivspiss salt.
Server suppa med sukker og kanel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968430)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift