Kokt karpe inneholder
88 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kokt karpe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt karpe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2882 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt karpe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.95 | 365.71 | Kcal |
Protein | 10.86 | 45.16 | gram |
Karbohydrat | 0.69 | 2.87 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 0.91 | gram |
Fett | 3.40 | 14.14 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 1.53 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.48 | Kr 47.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 663 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask fisken godt. Gni den ut- og innvendig med salt og pepper. Dryss litt timian i buken på den.
Legg fisken i fiskekjele eller i et stort ildfast fat. Legg løk og krydder rundt den og hell på en blanding av vin og vann.
Legg lokk på gryten og damp fisken ved svak varme eller i stekeovn ved ca 200 C i 30 min.
Anrett fisken på varmt fat. Hold den varm.
Kok sjyen inn og jevn den med meljevning. Smak til og tilsett gjerne en skje kremfløte.
Server karpen med grønne bønner og kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11800)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.