Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong inneholder
116 Kalorier,
5 g Karbo,
12 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong har ingen allergener
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 13 lesere
Lesere:
22988 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt reinkjøtt med margben. tunge og buljong!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.74 | 794.99 | Kcal |
Protein | 12.22 | 83.94 | gram |
Karbohydrat | 4.76 | 32.70 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 6.59 | gram |
Fett | 5.10 | 35.03 | gram |
Mettet fett | 1.21 | 8.31 | gram |
Salt | 0.68 | 4.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.67 | Kr 87.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 748 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tungene lettsaltes i ca 1 døgn.
Del kjøttet i serveringsstykker og legg dem i kaldt vann sammen med tungene. Kok opp og skum godt. Smak til med salt. La kjøttet stå og trekke til det er mørt, ca 60-90 minutter.
Ta opp kjøttet og tungene, og smak til buljongen med salt og pepper.
Kok margbenene i kjøttkraft ca 10 minutter.
Skjær tungene i skiver og anrett dem sammen med kjøttet, margbenene og kokt kålrot. Kokte poteter og buljong serveres til. Retten kan også serveres med en løksaus eller annen lys kraftsaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10696)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift