Kokt reinkjøtt med margben. tunge og buljong



Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong inneholder 116 Kalorier, 5 g Karbo, 12 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong har ingen allergener
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 13 lesere
Lesere: 22988 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkreinsdyrtunger
1dashsalt
1,25kgreinkjøtt med ben fra rygg og bryst
2tssalt
1tshvit pepper, nykvernet
margben
4porsjon(er)poteter
400grkålrot




Næringsdeklarasjon for Kokt reinkjøtt med margben. tunge og buljong!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115.74794.99Kcal
Protein12.2283.94gram
Karbohydrat4.7632.70gram
Kostfiber0.966.59gram
Fett5.1035.03gram
Mettet fett1.218.31gram
Salt0.684.69gram
Pris på oppskriftenKr 12.67Kr 87.03Kroner
Hele oppskriften veier2 748 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo16,45 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tungene lettsaltes i ca 1 døgn.

Del kjøttet i serveringsstykker og legg dem i kaldt vann sammen med tungene. Kok opp og skum godt. Smak til med salt. La kjøttet stå og trekke til det er mørt, ca 60-90 minutter.

Ta opp kjøttet og tungene, og smak til buljongen med salt og pepper.

Kok margbenene i kjøttkraft ca 10 minutter.

Skjær tungene i skiver og anrett dem sammen med kjøttet, margbenene og kokt kålrot. Kokte poteter og buljong serveres til. Retten kan også serveres med en løksaus eller annen lys kraftsaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10696)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kjøtt, buljong og margbein.Kjøtt, buljong og margbein.
Denne retten har 44,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Surstek av rein.Surstek av rein.
Denne retten har 71,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrkaker i viltsaus.Reinsdyrkaker i viltsaus.
Denne retten har 134,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyr surstek.Reinsdyr surstek.
Denne retten har 89,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kaffekjøtt.Kaffekjøtt.
Denne retten har 18,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.