Fotograf:
Kraft foods
Konfektkake med Dronning Hasselnøtt inneholder
451 Kalorier,
46 g Karbo,
6 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Konfektkake med Dronning Hasselnøtt har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Konfektkake med Dronning Hasselnøtt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4845 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Konfektkake med Dronning Hasselnøtt med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 450.99 | 4 018.10 | 287.01 | Kcal |
Protein | 6.18 | 55.06 | 3.93 | gram |
Karbohydrat | 46.21 | 411.71 | 29.41 | gram |
Kostfiber | 2.17 | 19.33 | 1.38 | gram |
Fett | 25.76 | 229.51 | 16.39 | gram |
Alkohol | 0.75 % | 6.68 | 0.48 | gram |
Mettet fett | 14.86 | 132.40 | 9.46 | gram |
Salt | 0.38 | 3.35 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.36 | Kr 65.57 | Kr 4.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 891 totalt | 891 pr porsj | 64 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
stykker
Smelt smør i en kjele og tilsett cognac og kaffepulver. Ta kjelen bort fra platen og legg i Freia Dronning Hasselnøtt. La den smelte før den røres i smøret. Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland i sjokoladesmøret og sikt i mel blandet med bakepulver. Bre røren i en form, 22-24 cm, dekket med bakepapir. Stek kaken ved 175 °C i 30 min. og avkjøl kaken i formen som settes på en rist.
Slik gjør du (glasur):
Varm opp smør, sirup og cognac eller kaffe. Bland godt og legg i sjokoladen. Ta kjelen av varmen og la sjokoladen smelte. Avkjøl glasuren litt før den bres over kaken.
Server gjerne kaken som den er uten glasur sammen med vaniljeis, pisket krem eller en
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25443)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-01-30
Oppdatert dato:2009-01-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift