Koperniks hemmelighet inneholder
377 Kalorier,
34 g Karbo,
6 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Koperniks hemmelighet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Koperniks hemmelighet er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Koperniks hemmelighet med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 376.61 | 5 312.08 | 442.67 | Kcal |
Protein | 5.87 | 82.80 | 6.90 | gram |
Karbohydrat | 33.52 | 472.80 | 39.40 | gram |
Kostfiber | 2.38 | 33.57 | 2.80 | gram |
Fett | 23.81 | 335.84 | 27.99 | gram |
Mettet fett | 9.02 | 127.23 | 10.60 | gram |
Salt | 0.21 | 2.95 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.60 | Kr 93.09 | Kr 7.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 411 totalt | 1 411 pr porsj | 118 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Denne kaken er men den er blitt VELDIG godt mottatt av mine gjester. Det er visstnok vanskelig med eggcognacer nå, men det skal være en sjokolade som ligner.
Slik gjør du
Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis. Kokesjokolade smeltes og blandes i eggedosisen sammen med kaffe.
Nøttene blandes i sammen med mel og bakepulver. Eggehviter stivpiskes og skjæres inn i kakerøren.
Stekes v/ ca 180 o i 45 min.
Fyll:
Hakk cognacene i biter og bland alt inn i den piskete kremen.
Legg det på toppen av kaken og pynt med revet sjokolade.
Kilde:
Berit
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1363)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Lesere:
2248 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift