Krabberagu med kylling



Krabberagu med kylling oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Krabberagu med kylling inneholder 140 Kalorier, 7 g Karbo, 18 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Krabberagu med kylling har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krabberagu med kylling er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4144 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
6stkkrabbeklør kjøttet renset
2stkkyllingfileter 2 ss smør
1feddfinhakket hvitløksbåt
1tsrevet frisk ingefær
0,25stkfrisk rød finhakket chillipepper
1dlvann
1dltørr hvitvin
1tsfiskefond eller 1 fiskebuljongterning
1,5dlkremfløte
Ca 1,5tsmaizena
salt og hvit pepper
4porsjon(er)ris




Næringsdeklarasjon for Krabberagu med kylling!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.331 709.57Kcal
Protein18.39224.04gram
Karbohydrat7.4190.27gram
Kostfiber0.010.12gram
Fett3.8246.54gram
Mettet fett1.7321.08gram
Alkohol0.39 %
Salt0.9010.95gram
Pris på oppskriftenKr 14.32Kr 174.45Kroner
Hele oppskriften veier2 437 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo21,12 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del klokjøttet i store biter og skjær kyllingfiletene i strimler. Smelt smøret og stek hvitløk, ingefær og chilli et par minutter. Det skal ikke bli brunt.
Skru varmen litt opp og brun kylligkjøttet. Ta det av varmen. Kok vann, hvitvin, fløte og fiskefond inn til det halve. Dryss på maisennajevner og kok opp.
Hell sausen over kyllingen og la det småsurre litt til det er gjennomkokt.
Tilsett krabbekjøttet og gi raguen et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper.

Serveres med ris og salat eller kokte grønnsaker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 1019)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Krabberagu med kylling.Krabberagu med kylling.
Denne retten har 140,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.