Fotograf:
Norges sjømatråd
Krabberagu med kylling inneholder
140 Kalorier,
7 g Karbo,
18 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Krabberagu med kylling har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krabberagu med kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4144 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krabberagu med kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 140.33 | 1 709.57 | Kcal |
Protein | 18.39 | 224.04 | gram |
Karbohydrat | 7.41 | 90.27 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.12 | gram |
Fett | 3.82 | 46.54 | gram |
Mettet fett | 1.73 | 21.08 | gram |
Alkohol | 0.39 % | | | |
Salt | 0.90 | 10.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.32 | Kr 174.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 437 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del klokjøttet i store biter og skjær kyllingfiletene i strimler.
Smelt smøret og stek hvitløk, ingefær og chilli et par minutter. Det skal ikke bli brunt.
Skru varmen litt opp og brun kylligkjøttet. Ta det av varmen.
Kok vann, hvitvin, fløte og fiskefond inn til det halve. Dryss på maisennajevner og kok opp.
Hell sausen over kyllingen og la det småsurre litt til det er gjennomkokt.
Tilsett krabbekjøttet og gi raguen et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris og salat eller kokte grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1019)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift