Kremet grønn ertesuppe inneholder
56 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kremet grønn ertesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kremet grønn ertesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9748 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kremet grønn ertesuppe!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 56.31 | 412.19 | Kcal |
| Protein | 2.05 | 15.01 | gram |
| Karbohydrat | 4.48 | 32.79 | gram |
| Kostfiber | 1.46 | 10.69 | gram |
| Fett | 3.03 | 22.18 | gram |
| Mettet fett | 1.78 | 13.03 | gram |
| Salt | 0.61 | 4.43 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 2.28 | Kr 16.69 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 928 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 31,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask, skrell og hakk poteter, løk og den grønne delen av purreløken. Kok det i kraften sammen med timian og salt om nødvendig. Ha i grønne erter de siste minuttene av koketiden. Grønnsakene has gjennom en purepresse eller kjøres i food processor og has tilbake i kjelen.
Jevn suppen med mel utrørt i litt vann. Hakk resten av purren og finsnitt gulrøtter i fyrstikkstore biter, som kokes i lettsaltet vann noen minutter. Ha det i suppen sammen med kjøttboller, pølse- eller skinkebiter. Pisk fløten til krem og bland i suppen. Dryss hakket persille over ved servering.
Server med brød eller baguetter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20236)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-09-18
Oppdatert dato:2005-09-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift