Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Krepsehalestuing oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Krepsehalestuing



Krepsehalestuing inneholder 120 Kalorier, 5 g Karbo, 4 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Krepsehalestuing har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krepsehalestuing er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
150grkrepsehaler
4sshvetemel
3dlvann og kraft
evnt. fiskebuljongterning
1dlfløte
2ssmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
1sssitronsaft, friskpresset
hakket dill




Næringsdeklarasjon for Krepsehalestuing!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.75188.01Kcal
Protein3.565.59gram
Karbohydrat4.617.24gram
Kostfiber0.200.31gram
Fett9.6315.12gram
Mettet fett4.617.24gram
Salt0.681.07gram
Pris på oppskriftenKr 7.35Kr 11.54Kroner
Hele oppskriften veier628 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Evnt. tin og rens krepsehalene. Skjær de eventuelt i mindre biter.

Visp ut melet i kald væske (vann, kraft eller fløte) i et kokekar. Tilsett resten av væsken, eventuelt buljongterning, fløte og fett. Kok opp under omrøring og la sausen koke på svak varme i 3-4 minutter. Smak eventuelt til med salt, litt nymalt pepper og friskpresset sitron. Legg i skalldyr og hakket dill. La det hele bli varmt, men ikke koke, da blir skalldyrene seige.

Server stuingen som fyll i omelett, krustader, vol-au-vent eller paiskall eller på ristet brød som varmt smørbrød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9354)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Lesere: 1666 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.