Krydderferskener inneholder
83 Kalorier,
18 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Krydderferskener har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderferskener er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3104 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydderferskener!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.80 | 1 382.76 | Kcal |
Protein | 0.71 | 11.86 | gram |
Karbohydrat | 18.17 | 303.44 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 27.72 | gram |
Fett | 0.44 | 7.35 | gram |
Mettet fett | 0.07 | 1.17 | gram |
Salt | 0.00 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.80 | Kr 80.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 670 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 87,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til laken. Kok den på svak varme i ca 5 minutter.
Skrell ferskenen, fjern stenen og del i passende båter. Legg i laken og kok dem så vidt møre. De må ikke koke i stykker.
Fyll fersken og lake på varme glass. Skru på lokk med en gang. Eller avkjøl innholdet litt og bind over med matpapir eller syltefolie.
Oppbevar glassene kjølig. Er ferdig etter 2-3 uker. De holder seg i 3-6 måneder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9474)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift