Krydret pølse- og pastagryte inneholder
272 Kalorier,
20 g Karbo,
8 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Krydret pølse- og pastagryte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydret pølse- og pastagryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3631 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydret pølse- og pastagryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 272.38 | 1 122.58 | Kcal |
Protein | 8.23 | 33.92 | gram |
Karbohydrat | 20.39 | 84.03 | gram |
Kostfiber | 2.27 | 9.36 | gram |
Fett | 17.04 | 70.23 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 8.65 | gram |
Salt | 0.39 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.66 | Kr 35.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 649 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Varm olje i en stekepanne med høye kanter og stek pølsene til de blir gylne. Ta dem opp og del dem i mindre biter.
Del løk i tynne båter og finhakk hvitløk og stek myk i stekepannen. Tilsett tomater og oregano og la småkoke uten lokk i ca 10 min. Ha i pølsebitene og la alt bli gjennomvarmt.
Hell vannet av den kokte pastaen og tilsett godt avrent pasta i tomatsausen. Smak til med pesto og salt.
Tips: Chilisaus kan erstatte pesto.
Rød pesto:
Ta tomatene opp av oljen og la dem renne litt av seg og skjær dem i mindre biter. Riv opp parmesanosten. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
Kjør alt glatt i en hurtigmikser. Tilsett olje litt etter litt og kjør til sausen får en fin konsistens.
Oppbevar pesto i et glass med tett lokk. Den holder seg i kjøleskapet ca 1 uke.
: Tørkede tomater bør ligge i bløt i varmt vann ca 30 min før bruk. Tørk godt av tomatene og oppbevar dem i et glass med olje.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
HAUKET.NET
(Intern: 1906)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift