Krydret pølse- og pastagryte





Krydret pølse- og pastagryte inneholder 274 Kalorier, 20 g Karbo, 8 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Krydret pølse- og pastagryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krydret pølse- og pastagryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 350grpenne ev makaroni eller annen pasta
2ssolivenolje
Ca 5stkgrove krydrede pølser
1stkløk
Ca 1,5feddhvitløk
1boks(er)hermetiske knuste tomater
1tstørket oregano
1tsrød pesto

Rød pesto:

100grtørkede tomater i olje
50grparmesanost
50grpinjekerner
Ca 1,5dlolivenolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Krydret pølse- og pastagryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier274.181 130.00Kcal
Protein8.2233.88gram
Karbohydrat20.3984.03gram
Kostfiber2.299.44gram
Fett17.2471.05gram
Mettet fett2.128.74gram
Salt0.391.59gram
Pris på oppskriftenKr 8.66Kr 35.69Kroner
Hele oppskriften veier1 649 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Varm olje i en stekepanne med høye kanter og stek pølsene til de blir gylne. Ta dem opp og del dem i mindre biter. Del løk i tynne båter og finhakk hvitløk og stek myk i stekepannen. Tilsett tomater og oregano og la småkoke uten lokk i ca 10 min. Ha i pølsebitene og la alt bli gjennomvarmt. Hell vannet av den kokte pastaen og tilsett godt avrent pasta i tomatsausen. Smak til med pesto og salt.
Tips: Chilisaus kan erstatte pesto.

Rød pesto:
Ta tomatene opp av oljen og la dem renne litt av seg og skjær dem i mindre biter. Riv opp parmesanosten. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
Kjør alt glatt i en hurtigmikser. Tilsett olje litt etter litt og kjør til sausen får en fin konsistens.
Oppbevar pesto i et glass med tett lokk. Den holder seg i kjøleskapet ca 1 uke.

: Tørkede tomater bør ligge i bløt i varmt vann ca 30 min før bruk. Tørk godt av tomatene og oppbevar dem i et glass med olje.

Mer info

Forfatter:
Kilde: HAUKET.NET
(Intern: 1906)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Lesere: 3066 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spaghettigryte 5.Spaghettigryte 5.
Denne retten har 130,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.