Kvedemarmelade inneholder
236 Kalorier,
58 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Kvedemarmelade har ingen allergener
Kvedemarmelade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10036 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kvedemarmelade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 235.55 | 9 422.00 | Kcal |
Protein | 0.20 | 8.00 | gram |
Karbohydrat | 57.65 | 2 306.00 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 38.00 | gram |
Fett | 0.25 | 10.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.35 | Kr 94.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 000 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og skjær kveder i biter. Fjern kjernehus og kjerner, men la skallet være på.
Ha frukten i en kjele og hell vann over til det dekker. La frukten småkoke i 20 minutter til den er mør. Sil vannet av og bruk det til kvedegele.
Mos frukten. Vei mosen. Bruk samme vekt sukker. Ha mosen i kjelen og kok opp. Tilsett sukker og kok videre til mosen tykner, mens du rører hele tiden. Massen er som en sprutende vulkan, så beskytt hendene og armene med hansker.
Hell marmeladen i boller og la den soltørke hvis mulig. Går ikke det kan den settes i et lunt skap.
Dette er en portugisisk marmelade som spises med sterk ost. vellagret Cheddar kommer nærmest på det norske markedet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9419)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift