Fotograf:
Kylling.no
Kyllingfilet i hoisin-saus inneholder
124 Kalorier,
8 g Karbo,
17 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kyllingfilet i hoisin-saus har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfilet i hoisin-saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfilet i hoisin-saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.98 | 310.57 | Kcal |
Protein | 16.60 | 41.58 | gram |
Karbohydrat | 7.78 | 19.49 | gram |
Kostfiber | 0.36 | 0.90 | gram |
Fett | 2.86 | 7.16 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 1.20 | gram |
Salt | 0.89 | 2.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.62 | Kr 31.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 002 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til sausen og ha det i en dobbel plastpose. Legg i kyllingfiletene og la filetene marinere i ca. 30 minutter. Ta dem opp og tørk av marinaden. Legg filetene på grillen som er penslet med litt olje, og stek dem noen minutter på hver side (ikke for sterk varme). Stikker du et trespidd gjennom fileten er den lett å snu på grillen.
Pensle over med marinaden flere ganger under steketiden. Snu filetene ofte. Pensle over med litt marinade etter at filetene er ferdig stekt. Krydre med salt og pepper.
Server med salat, potetkløfter og tzatziki.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 14443)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-06-19
Oppdatert dato:2003-06-19
Lesere:
9312 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift