Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Lakesalting av sild oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Lakesalting av sild



Lakesalting av sild inneholder 175 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Lakesalting av sild har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lakesalting av sild er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3kgsild
1litervann
250grsalt
2sssukker




Næringsdeklarasjon for Lakesalting av sild!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier174.875 379.00Kcal
Protein9.95306.06gram
Karbohydrat0.8526.15gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett14.63450.02gram
Mettet fett3.0493.51gram
Salt8.16251.02gram
Pris på oppskriftenKr 3.30Kr 101.51Kroner
Hele oppskriften veier3 076 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bruk helst fet storsild der gjellene er skjært ut. La innmaten være i og skyll silda godt.

Dryss litt av salt- og sukkerblandingen i bunnen av saltkaret og bland i vannet, gjerne en plastbøtte.
Legg silda tett i tett med buken opp. Strø på salt og sukker og legg et nytt lag sild over. Legg press på å la silda stå i romtemperatur halvannet døgn. Sett den deretter kaldt, i kjeller eller kjøleskap i 3-7 uker avhengig av hvor stor silda er.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13922)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Lesere: 4315 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.