Laksebiff med sopp- og løksaus inneholder
192 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Laksebiff med sopp- og løksaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Laksebiff med sopp- og løksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7988 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Laksebiff med sopp- og løksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 191.89 | 934.70 | Kcal |
Protein | 8.41 | 40.97 | gram |
Karbohydrat | 4.35 | 21.19 | gram |
Kostfiber | 0.53 | 2.58 | gram |
Fett | 13.02 | 63.42 | gram |
Mettet fett | 5.57 | 27.13 | gram |
Alkohol | 3.23 % | | | |
Salt | 0.18 | 0.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.08 | Kr 73.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 923 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok rosiner i portvin og konjakk. La det bli kaldt og sil bort rosinene. Rens løk og sopp og stek det lett i litt smør i panne. Kok opp rosinlaken igjen og la den koke inn til ca. halvparten.
Kutt smør i terninger og pisk dem inn i sausen mens denne småkoker. Tilsett sopp og løk og la det trekke over svak varme en stund. Smak til med salt og pepper.
Brun "biffene" i panne med salt, pepper og timian. Stekes 3-4 minutter på hver side. Får trekke gjennom på etter-varmen.
Anrett det hele på varme tallerkener og punt med friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11175)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift