Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Lakseterrine 2 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Lakseterrine 2



Lakseterrine 2 inneholder 257 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Lakseterrine 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lakseterrine 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grlaks
2dlvann
2tssalt
1sssitronsaft
1stklaurbærblad
50grloffsmuler
1dlfløte
175grcréme fraiche
4stkegg
0,5tsestragon
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

175grcréme fraiche
150grmajones
paprika
søt chili
1dashsalt
sitronsaft
karse eller dill




Næringsdeklarasjon for Lakseterrine 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier257.051 222.09Kcal
Protein10.7751.20gram
Karbohydrat2.3511.17gram
Kostfiber0.090.43gram
Fett22.71107.97gram
Mettet fett7.3534.94gram
Salt1.014.82gram
Pris på oppskriftenKr 7.55Kr 35.89Kroner
Hele oppskriften veier1 902 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken kokes ca. 10 min. i vann tilsatt salt, sitronsaft og laurbærblad. Skinn og ben fjernes og fisken avkjøles litt.

Loff bløtes i fløten, 1/4 av fiskekjøttet (de peneste stykkene) gjemmes, og resten blendes sammen med créme fraichen, bløt loff og et par av eggene. Resten av eggene røres i sammen med estragon, salt og pepper. Halvdelen av farsen fordeles i en velsmurt form (smør den 2 ganger).

De hele fiskestykkene og halvdelen av rekene legges ned, resten av farsen has over. Settes i ovnen ca. 1 3/4 time ved 175 gr. Terrinen hever noe , men faller ned når den avkjøles.

Terrinen skal helst trekke til neste dag. Skjæres i skiver og pyntes med resten av rekene og karse eller dill. Sausen røres sammen, smakes til med krydder og serveres til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 21800)
Kategori: Terrine
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-04-17
Oppdatert dato:2006-04-17
Lesere: 2230 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.