Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Lettsaltet fasan med dillkrem oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Lettsaltet fasan med dillkrem



Lettsaltet fasan med dillkrem inneholder 160 Kalorier, 1 g Karbo, 20 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Lettsaltet fasan med dillkrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Lettsaltet fasan med dillkrem er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Lettsaltet fasan:

2stkflådde fasaner
2tssalt
2tssukker

Dillkrem:

2dlcreme fraiche
2ssmajones
2sssjalottløk, finhakkede
1tsingefær, friskrevet
3ssdill, klippet




Næringsdeklarasjon for Lettsaltet fasan med dillkrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier159.52633.10Kcal
Protein19.6878.11gram
Karbohydrat1.144.52gram
Kostfiber0.050.20gram
Fett8.4633.58gram
Mettet fett3.7414.84gram
Salt0.963.83gram
Pris på oppskriftenKr 20.10Kr 79.77Kroner
Hele oppskriften veier1 588 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,85 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del hver fasan i lår og to deler bryst. La brystet bli på benet. Gni kjøttet med salt- og sukkerblandingen og legg det i en plastikkpose natten over i kjøleskapet.
Brun kjøttet i smør og olje på en panne og gjennomstek det ved veldig svak varme i ca. 15 min. Brystet er ferdigstekt litt før låret. La kjøttet trekke på pannen, inntil det serveres.

Ingrediensene til dillkremen røres sammen.

Server fasanen varm eller lunken med nye poteter, gulrøtter og dillkreme.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27794)
Tilberedningstid: 25 min + 1 natt
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-26
Oppdatert dato:2010-10-26
Lesere: 1579 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.