Lettsaltet fasan med dillkrem inneholder
160 Kalorier,
1 g Karbo,
20 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Lettsaltet fasan med dillkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettsaltet fasan med dillkrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettsaltet fasan med dillkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.52 | 633.10 | Kcal |
Protein | 19.68 | 78.11 | gram |
Karbohydrat | 1.14 | 4.52 | gram |
Kostfiber | 0.05 | 0.20 | gram |
Fett | 8.46 | 33.58 | gram |
Mettet fett | 3.74 | 14.84 | gram |
Salt | 0.96 | 3.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.10 | Kr 79.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 588 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del hver fasan i lår og to deler bryst. La brystet bli på benet. Gni kjøttet med salt- og sukkerblandingen og legg det i en plastikkpose natten over i kjøleskapet.
Brun kjøttet i smør og olje på en panne og gjennomstek det ved veldig svak varme i ca. 15 min. Brystet er ferdigstekt litt før låret. La kjøttet trekke på pannen, inntil det serveres.
Ingrediensene til dillkremen røres sammen.
Server fasanen varm eller lunken med nye poteter, gulrøtter og dillkreme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27794)
Tilberedningstid:
25 min + 1 natt
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-26
Oppdatert dato:2010-10-26
Lesere:
1579 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.