Leverbiff av rein inneholder
167 Kalorier,
7 g Karbo,
18 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Leverbiff av rein har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Leverbiff av rein er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3711 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Leverbiff av rein!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.56 | 280.50 | Kcal |
Protein | 18.07 | 30.43 | gram |
Karbohydrat | 6.82 | 11.49 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 0.49 | gram |
Fett | 7.38 | 12.43 | gram |
Mettet fett | 3.49 | 5.88 | gram |
Salt | 1.22 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.71 | Kr 23.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 674 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjer leveren i ca 1 cm tykke skiver. Vend det i hvetemelet som er blandet med salt og pepper. Brun leverskivene raskt på begge sider.
Stek videre ved svak varme, men ikke for lenge slik at levra blir tørr.
Server med mandelpoteter, rømme og tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10697)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift