Lisas viltpai inneholder
116 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Lisas viltpai har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lisas viltpai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7788 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lisas viltpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 116.24 | 2 375.39 | 593.85 | Kcal |
Protein | 5.75 | 117.50 | 29.38 | gram |
Karbohydrat | 10.38 | 212.12 | 53.03 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 26.36 | 6.59 | gram |
Fett | 5.46 | 111.58 | 27.89 | gram |
Mettet fett | 3.21 | 65.60 | 16.40 | gram |
Salt | 0.75 | 15.38 | 3.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.14 | Kr 105.04 | Kr 26.26 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 044 totalt | 2 044 pr porsj | 511 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Bland mel, salt, smør og vann til en deig som får stå kaldt mens fyllet tilberedes. Brun løk og kjøtt i en panne, ha i resten av ingrediensene unntatt osten og smak til med krydder. Kjevle ut deigen, legg den i en paiform, ha på fyllet og riv osten over det hele. Paien stekes ved 200 °C i 30-40 minutter.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18393)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Norge
Innlagt dato:2004-08-04
Oppdatert dato:2004-08-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.