Lises kyllingbryst i wok inneholder
77 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Lises kyllingbryst i wok har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lises kyllingbryst i wok er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lises kyllingbryst i wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.89 | 516.32 | Kcal |
Protein | 8.20 | 55.06 | gram |
Karbohydrat | 6.94 | 46.60 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 7.39 | gram |
Fett | 1.57 | 10.54 | gram |
Mettet fett | 0.36 | 2.42 | gram |
Salt | 0.10 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.88 | Kr 39.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 686 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
En nydelig og enkel rett du kan invitere til på kort varsel.
Skjær opp grønnsaker og kjøtt på forhånd. Har du frosne kyllingbryst, ta de frem ca 1,5 time før de skal brukes. Har du ferske, legger du de i fryseboksen ca 1 time før bruk. Da blir de lettere å dele opp.
Ta olje i varm wok. Stek løk og sjampinjong, dra dette opp til kanten av woken.
Brun kjøttet, tilsett ananasjuice, bland bambusskudd, paprika, squash og aubergine.
Bland alt godt sammen, snu på maten hele tiden slik at det ikke svir seg fast. Tilsett broccoli. Sett lokk på og la det dampe i ca 2 minutter.
Til slutt tar du en hel pose saus og rører den inn i maten. Serveres straks med ris til.
Per porsjon: 330 kcal
Oppskriften er hentet fra kokeboken Lett Mett, som kan bestilles i Grete Roede Butikken
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 748)
Kategori:
Wok
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Lesere:
5438 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift