Løkfisk 2





Løkfisk 2 inneholder 119 Kalorier, 7 g Karbo, 5 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Løkfisk 2 har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Løkfisk 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1pakkefrossen fiskefilet
0,5boks(er)tomater, hermetiske
3stk storløk
1begerrømme
1tssalt
0,5tspepper
litt reven muskatt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Løkfisk 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118.77462.68Kcal
Protein5.2920.61gram
Karbohydrat6.5925.67gram
Kostfiber1.385.38gram
Fett7.6129.65gram
Mettet fett4.3616.98gram
Salt0.572.22gram
Pris på oppskriftenKr 4.66Kr 18.15Kroner
Hele oppskriften veier1 558 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken må halvtine før den skjæres i ca. 3 cm brede skiver som legges lagvis med løk i skiver i en romslig kjele. Pisk rømme og hermetiske tomater godt sammen og smak til med salt og pepper.
Hell sausen over fisken. La det hele surre ved svak varme en halv times tid.

Serveres varmt med kokte poteter og en grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 401)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-17
Oppdatert dato:2002-07-17
Lesere: 2317 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet fisk med ingefær.Dampet fisk med ingefær.
Denne retten har 214,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.