Lyst sørlandsbrød inneholder
241 Kalorier,
43 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lyst sørlandsbrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lyst sørlandsbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3063 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lyst sørlandsbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 240.74 | 3 614.83 | 112.96 | Kcal |
Protein | 5.90 | 88.59 | 2.77 | gram |
Karbohydrat | 43.18 | 648.37 | 20.26 | gram |
Kostfiber | 5.02 | 75.38 | 2.36 | gram |
Fett | 3.82 | 57.36 | 1.79 | gram |
Mettet fett | 2.05 | 30.78 | 0.96 | gram |
Salt | 0.19 | 2.82 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.55 | Kr 38.29 | Kr 1.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 502 totalt | 1 502 pr porsj | 47 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 32
skiver
( 2stk.)
Smelt smøret og lunk det med melken til fingervarmt. Tilsett soya. Smuldre gjæren i en bolle. Tilsett deigvæsken, sirup, gressløk og oregano. Arbeid inn rugmelet og en del av hvetemelet. La deigen heve i bollen ca. 15 minutter.
Ha deigen opp på melet bakebord. Kna inn resten av melet. Del deigen i to deler og form dem til jevne, avlange brød. Ha disse på smurt bakeplate og la brødene etterheve en god stund.
Stek brødene på nederste rille i ovnen ved 200-225 C i 30 minutter. Pensle brødene med vann etter steking. Pakk dem inn i linhåndklær og la dem avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12823)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift