Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
En forfriskende dessert som passer etter en tyngre middag. Passer til selskap om en pynter litt ekstra eller bare til hverdags. Skulle tro at denne og passet å blandes med kesam istedenfor krem, men vi har ikke prøvd. Oppskriften inneholder
114 Kalorier,
14 g Karbo,
1 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mangodessert er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9371 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mangodessert!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Enhet Kalorier 114.11 409.65 Kcal Protein 0.91 3.27 gram Karbohydrat 13.96 50.12 gram Kostfiber 0.90 3.23 gram Fett 5.87 21.07 gram Mettet fett 3.77 13.53 gram Salt 0.02 0.07 gram Pris på oppskriften Kr 5.76 Kr 20.68 Kroner Hele oppskriften veier 1 436 gr totalt gram Energiprosent fra karbo 48,93 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
Del mangoene på tvers, fjern stenene og skallet, kutt mangokjøttet opp i store biter og la dem surre i en liten kjele med litt vann i ca 15 minutter. Avkjøl og kjør i mikser til en smidig masse. Avkjøl en times tid i kjøleskap. Pisk fløten og ha sukker i gradvis. Bland eller "skjær" kremen inn i mangomassen. Server i høye dessertglass med ristede kokosflak og mynteblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 8605)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato: 2016-08-14
Oppdatert dato: 2016-08-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift