Mardi Gras Gator Meat Balls



Mardi Gras Gator Meat Balls inneholder 140 Kalorier, 18 g Karbo, 13 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Mardi Gras Gator Meat Balls har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Mardi Gras Gator Meat Balls er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3607 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 10 porsjoner
Ca 2,5kgalligatorkjøtt
Ca 1kgpoteter
0,6kgløk
2bunt(er)vårløk
2bunt(er)persille
1stkhvitløk
1ssselleriolje til stekingIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stkegg
3sstørket savory
60grsalt
1sssvart pepper
1,2kgmel




Næringsdeklarasjon for Mardi Gras Gator Meat Balls!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140.24796.81Kcal
Protein12.6271.70gram
Karbohydrat18.34104.20gram
Kostfiber1.9010.80gram
Fett1.407.95gram
Mettet fett0.100.57gram
Salt1.055.96gram
Pris på oppskriftenKr 17.46Kr 99.20Kroner
Hele oppskriften veier5 682 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo52,31 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bruk en stor kjele til koking. Kok potetene ca 15 minutter. Mal opp potetene og alle øvrige ingredienser. Lag boller og rull de i melet.
Varm opp olje og stek bollene til de blir gyldne. La de tørke på papir.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Etegilde
(Intern: 1989)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-10-11
Oppdatert dato:2002-10-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.