Marengo med rådyr





Marengo med rådyr inneholder 90 Kalorier, 2 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Marengo med rådyr har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marengo med rådyr er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1,5kgbenfritt kjøtt av rådyr
50grmargarin eller smør
1dashsalt
hvit pepper
0,5tstimian
3sshvetemel
3dlstekesjy og buljong
1boks(er)tomater, hele 400 g
300grsjalottløk
300grsjampinjonger, ferske
2dlhvitvin
2dlkremfløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marengo med rådyr!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.65367.42Kcal
Protein10.3942.58gram
Karbohydrat1.747.13gram
Kostfiber0.401.64gram
Fett4.0316.52gram
Mettet fett2.038.32gram
Alkohol0.58 %
Salt0.230.96gram
Pris på oppskriftenKr 16.13Kr 66.11Kroner
Hele oppskriften veier3 279 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i 2-3 cm store terninger. Brunes i matfett i en stekepanne og legges over i en gryte. Krydre og strø over hvetemel. Kok ut pannen med vann. Spe med sjyen, tilsett tomatene og vinen. La gryten brasere under lokk i ca 1 - 1 1/2 time avhengig av kjøttets mørhet.

Skrell og hakk løken. Rens og skjær soppen i skiver. Fres løk og sopp noen minutter i matfett. Når det er ca. halve tiden igjen av koketiden, tilsettes løk, sopp og fløte. Fortsett braseringen og smak til med krydder om nødvendig.

Server gryten med nykokt ris eller poteter, grønnsaker, sylteløk og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10778)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 4170 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.