Marinerte villsvinmedaljonger





Marinerte villsvinmedaljonger inneholder 90 Kalorier, 4 g Karbo, 7 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Marinerte villsvinmedaljonger har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinerte villsvinmedaljonger er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grvillsvinfilet

Marinade:

4dlrødvin
1tssennepskorn
10stkhvite pepperkorn

Steking:

2sssmør eller margarin
1dashsalt
1dashpepper
1stkløk
1tspaprikapulver

Servering:

4stkhermetiske pærer
4tstyttebærsyltetøy
2sstyttebær


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinerte villsvinmedaljonger!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90.41339.99Kcal
Protein7.4928.17gram
Karbohydrat3.5213.24gram
Kostfiber0.742.78gram
Fett2.8810.83gram
Mettet fett1.395.23gram
Alkohol2.71 %
Salt0.100.37gram
Pris på oppskriftenKr 16.50Kr 62.05Kroner
Hele oppskriften veier1 504 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fileten og skjær den i drøyt centimetertykke skiver. Legg dem i en bolle.

Bland sammen rødvin, sennepskorn og grovknuste pepperkorn. Hell marinaden over kjøttet. La det stå kjølig noen timer.

Ta det opp og tørk det godt. Stek filetene pent brune 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og nymalt pepper. Ta filetene opp av pannen og hold dem varme under folie.

Skrell løken og hakk den fint. Fres løken i stekepannen. Tilsett paprikaen. Sil og hell over marinaden. La det koke sammen noen minutter. Smak til med salt og pepper.

Legg kjøttet på varme tallerkener sammen med enhalv pære, tyttebærsyltetøy og eventuelt noen ferske tyttebær. Hell over sjy og server kokte eller stekte poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10801)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 9528 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.