Marinerte villsvinmedaljonger inneholder
90 Kalorier,
4 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Marinerte villsvinmedaljonger har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinerte villsvinmedaljonger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinerte villsvinmedaljonger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 90.41 | 339.99 | Kcal |
Protein | 7.49 | 28.17 | gram |
Karbohydrat | 3.52 | 13.24 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 2.78 | gram |
Fett | 2.88 | 10.83 | gram |
Mettet fett | 1.39 | 5.23 | gram |
Alkohol | 2.71 % | | | |
Salt | 0.09 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.50 | Kr 62.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 504 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Rens fileten og skjær den i drøyt centimetertykke skiver. Legg dem i en bolle.
Bland sammen rødvin, sennepskorn og grovknuste pepperkorn. Hell marinaden over kjøttet. La det stå kjølig noen timer.
Ta det opp og tørk det godt. Stek filetene pent brune 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og nymalt pepper. Ta filetene opp av pannen og hold dem varme under folie.
Skrell løken og hakk den fint. Fres løken i stekepannen. Tilsett paprikaen. Sil og hell over marinaden. La det koke sammen noen minutter. Smak til med salt og pepper.
Legg kjøttet på varme tallerkener sammen med enhalv pære, tyttebærsyltetøy og eventuelt noen ferske tyttebær. Hell over sjy og server kokte eller stekte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10801)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere:
10323 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.