Multe- og osteterte med philadelphia inneholder
296 Kalorier,
41 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Multe- og osteterte med philadelphia har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Multe- og osteterte med philadelphia er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Multe- og osteterte med philadelphia med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 295.66 | 5 568.05 | 696.01 | Kcal |
Protein | 3.85 | 72.51 | 9.06 | gram |
Karbohydrat | 41.11 | 774.21 | 96.78 | gram |
Kostfiber | 1.48 | 27.87 | 3.48 | gram |
Fett | 12.54 | 236.16 | 29.52 | gram |
Mettet fett | 7.40 | 139.36 | 17.42 | gram |
Salt | 0.24 | 4.44 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.28 | Kr 80.60 | Kr 10.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 883 totalt | 1 883 pr porsj | 235 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Denne kaken smaker ekstra godt med friske multer.
Slik gjør du
Smelt smøret. Bland inn alt det andre og elt deigen lett sammen. Klem den ut i en ca 24 cm paiform (ikke oppover sidene) og prikk deigen med gaffel.
Stek ved 200 grader i 25-30 minutter til paiskallet er gyllent. Avkjøl.
Rør sammen ost og sukker. Rør inn rømme og ett egg om gangen. Ha i vaniljesukkeret. Hell kremen i paiskallet, og stek ved 120 grader i 50 minutter eller til ostemassen er fast og fint lysebrun.
Legg multesyltetøyet over like før servering.
Kilde:
Oddny
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1468)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere:
2209 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift