Natronskaker (Hopp-Opp-Kaker, gongkake) inneholder
243 Kalorier,
43 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Natronskaker (Hopp-Opp-Kaker, gongkake) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Natronskaker (Hopp-Opp-Kaker, gongkake) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13622 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Natronskaker (Hopp-Opp-Kaker. gongkake)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 242.64 | 6 109.38 | Kcal |
Protein | 6.60 | 166.18 | gram |
Karbohydrat | 42.94 | 1 081.18 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 50.11 | gram |
Fett | 4.50 | 113.30 | gram |
Mettet fett | 2.43 | 61.18 | gram |
Salt | 0.32 | 8.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.81 | Kr 45.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 518 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 70,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør ut natron i kulturmelka. Tilsett sukker og halvpisket egg. Rør inn det smelta smøret og hvetemelet. Deigen er ganske bløt. Form kakene med ei skje i en tallerken med mel og trykk de litt ut når de er lagt på takka. Det kan være passelig å steike med takka innstilt på 7.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bondelaget
(Intern: 17675)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-05-06
Oppdatert dato:2004-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift