Nøttekake med gul krem inneholder
384 Kalorier,
32 g Karbo,
6 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Nøttekake med gul krem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nøttekake med gul krem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
22409 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Nøttekake med gul krem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 384.20 | 3 167.73 | 263.98 | Kcal |
Protein | 5.79 | 47.74 | 3.98 | gram |
Karbohydrat | 32.08 | 264.50 | 22.04 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 11.79 | 0.98 | gram |
Fett | 25.54 | 210.58 | 17.55 | gram |
Mettet fett | 5.95 | 49.06 | 4.09 | gram |
Salt | 0.25 | 2.10 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.86 | Kr 40.07 | Kr 3.34 | .- |
Hele oppskriften veier | 825 totalt | 825 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
BUNN:
Stivpisk eggehvitene. Visp deretter inn sukker. Hasselnøtter og mandler males og has i sukker og hviteblandingen. Røren helles i en godt smurt rund form, 24 cm(en fordel om det legges bakepapir i bunnen)Stekes ved 180-200 gr. i ca 40 minutter på nederste rille.
GUL KREM:
Smelt margarin, avkjøles noe. Kok opp de andre ingrediensene, tilsett deretter margarinen litt av gangen. Rør til det blir en glatt glasur. Helles over den avkjølte kakebunnen og pyntes med hakkede hasselnøtter.
Kan spises når kremen har stivnet litt. Oppbevares i kjøleskap.
Kilde: Nina Overen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 933)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift