Fotograf:
Frukt.no
Nykål kan du også tilberede på grillen, så slipper du å løpe mellom kjøkkenet og hagen. Pensle lett med olje og strø over soltørkede tomater og/eller hakkede krydderurter ved servering. Nydelig! Oppskriften inneholder
81 Kalorier,
7 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Nykål på grillen er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2772 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nykål på grillen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.26 | 101.82 | Kcal |
Protein | 2.11 | 2.64 | gram |
Karbohydrat | 7.26 | 9.10 | gram |
Kostfiber | 3.08 | 3.86 | gram |
Fett | 4.18 | 5.24 | gram |
Mettet fett | 0.42 | 0.53 | gram |
Salt | 0.53 | 0.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 3.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll nykålen og skjær den i båter.
Pensle kålbåtene med olje.
Legg kålen først på indirekte varme et par minutter og deretter direkte på grillristen.
Skjær tomatene i strimler og dryss over ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 31632)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør grillmat
Innlagt dato:2014-07-22
Oppdatert dato:2014-07-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift