Nyreragu 2





Nyreragu 2 inneholder 103 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Nyreragu 2 har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nyreragu 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3stknyrer
25grsmør
2stkgulrøtter
10grhvetemel
paprika
1dashPepper
1dashSalt
1dlrødvin
Kraft
erter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Nyreragu 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier103.10231.00Kcal
Protein11.3025.32gram
Karbohydrat2.104.71gram
Kostfiber0.511.14gram
Fett4.5010.08gram
Mettet fett2.184.88gram
Alkohol1.14 %
Salt0.360.82gram
Pris på oppskriftenKr 4.51Kr 10.10Kroner
Hele oppskriften veier896 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og rens nyrene og legg de i sur melk 1 times tid. Tørkes godt, kuttes i terninger og ristes i mel, salt, paprika og pepper.
Brunes i smør sammen med gulrøttene. Spes med rødvin og kraft.

Småsurrer til de er gjennomstekt. Tilsett en liten boks erter. Serveres i butterdeig skjell.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967271)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-23
Oppdatert dato:2002-04-23
Lesere: 2498 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portvinsvinaigrette.Bakt leverpostei med rødkål, rosiner og portv.
Denne retten har 172,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.