Nyresuppe med agurk (Rassoljnik) inneholder
119 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Nyresuppe med agurk (Rassoljnik) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nyresuppe med agurk (Rassoljnik) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.37 | 565.07 | Kcal |
Protein | 6.16 | 29.16 | gram |
Karbohydrat | 5.80 | 27.46 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 5.49 | gram |
Fett | 7.69 | 36.40 | gram |
Mettet fett | 4.42 | 20.92 | gram |
Salt | 0.38 | 1.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.26 | Kr 20.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 894 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern fett og hinner fra nyrene, legg dem i en gryte med så mye vann at det akkurat dekker og kok opp. Hell vannet av og legg nyrene i nytt vann, som får koke i ca 1 time.
Rens og finsnitt løk og selleri og fres grønnsakene gylne i smøret. Ta gryten av og tilsett agurkskivene og potetterningene. Sil og la denne suppen koke i ca 30 minutter.
Ta gryten av og tilsett agurklake og finhakket syre. Smak til med salt. Skjær nyrene i skiver og ha disse opp i suppen. Ved servering får hver porsjon en skje rømme og et dryss nyhakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6629)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12
Lesere:
2382 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.