Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)



Nyresuppe med agurk (Rassoljnik) inneholder 120 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Nyresuppe med agurk (Rassoljnik) har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nyresuppe med agurk (Rassoljnik) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 3309 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkkalvenyrer
2stksyltede agurker
2sslake fra agurkeneIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stkselleri
4stkpoteter
2sssmør
2dlsyre
1dashsalt
3dlrømme
1bunt(er)persille




Næringsdeklarasjon for Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120.13568.67Kcal
Protein6.1128.92gram
Karbohydrat5.8027.46gram
Kostfiber1.647.76gram
Fett7.6936.40gram
Mettet fett4.5021.30gram
Salt0.381.81gram
Pris på oppskriftenKr 4.26Kr 20.17Kroner
Hele oppskriften veier1 894 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo19,31 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fjern fett og hinner fra nyrene, legg dem i en gryte med så mye vann at det akkurat dekker og kok opp. Hell vannet av og legg nyrene i nytt vann, som får koke i ca 1 time.

Rens og finsnitt løk og selleri og fres grønnsakene gylne i smøret. Ta gryten av og tilsett agurkskivene og potetterningene. Sil og la denne suppen koke i ca 30 minutter.

Ta gryten av og tilsett agurklake og finhakket syre. Smak til med salt. Skjær nyrene i skiver og ha disse opp i suppen. Ved servering får hver porsjon en skje rømme og et dryss nyhakket persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6629)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-12
Oppdatert dato:2003-04-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.