Østerssuppe inneholder
109 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Østerssuppe har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Østerssuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Østerssuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 108.89 | 337.83 | Kcal |
Protein | 1.53 | 4.75 | gram |
Karbohydrat | 4.09 | 12.69 | gram |
Kostfiber | 0.24 | 0.74 | gram |
Fett | 8.35 | 25.91 | gram |
Mettet fett | 5.25 | 16.29 | gram |
Alkohol | 1.54 % | | | |
Salt | 0.14 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.50 | Kr 20.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 241 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens østersen og hold den kald.
Finkutt sjalottløk og fres i smøret med gurkemeie og curry. Tilsett østerssaft og eplemost. Kok inn til 2 dl. Rør inn smøret og smak til med salt og nykvernet svart pepper.
Lag skum. Kok løken opp med hvitvin og kok inn til ½ dl. Tilsett fiskekraft og kok inn til 2 dl. Tilsett 1,5 dl kremfløte og kok inn til 2 dl.
Kjør opp i mikser med verbena og smør. Smak til med sitron, salt og pepper, og sil.
Pisk opp ½ dl kremfløte halvstiv og bland inn i suppen.
Varm østersen i 15 sekunder i buljongen. Server i gjennomsiktige glass med østers og buljong i bunnen og topp med kremen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2982 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7223)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.