Østerssuppe





Østerssuppe inneholder 110 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Østerssuppe har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Østerssuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stkøsters
5grnormalsaltet kjøttIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stksjalottløk
0,1grgurkemeie
0,5grcurry madras (krydder, mild type)
0,5dløsterssaft, fra de rensede skjellene
4dlusukret eplemost
10grnormalsaltet smør
sjøsalt
kvernet svart pepper

Skum:

1stksjalottløk
2dltørr hvitvin
2dlfiskekraft
2dlkremfløte
10blad(er)sitronverbena
20grkaldt meierismør
0,25stksitron, saften
sjøsalt
kvernet svart pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Østerssuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110.33342.30Kcal
Protein1.534.75gram
Karbohydrat4.0912.69gram
Kostfiber0.240.74gram
Fett8.5126.40gram
Mettet fett5.4116.78gram
Alkohol1.54 %
Salt0.150.47gram
Pris på oppskriftenKr 6.50Kr 20.17Kroner
Hele oppskriften veier1 241 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens østersen og hold den kald.

Finkutt sjalottløk og fres i smøret med gurkemeie og curry. Tilsett østerssaft og eplemost. Kok inn til 2 dl. Rør inn smøret og smak til med salt og nykvernet svart pepper.

Lag skum. Kok løken opp med hvitvin og kok inn til ½ dl. Tilsett fiskekraft og kok inn til 2 dl. Tilsett 1,5 dl kremfløte og kok inn til 2 dl.

Kjør opp i mikser med verbena og smør. Smak til med sitron, salt og pepper, og sil.

Pisk opp ½ dl kremfløte halvstiv og bland inn i suppen.

Varm østersen i 15 sekunder i buljongen. Server i gjennomsiktige glass med østers og buljong i bunnen og topp med kremen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7223)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 2815 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.