Fotograf:
Castellocheese
Castello har inngått et samarbeid med Hollywood i den nye storfilmen "Burnt", med Bradley Cooper i hovedrollen.
Her er en av rettene. Oppskriften inneholder
206 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Omelett med ost og urter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4179 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Omelett med ost og urter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 206.24 | 500.17 | Kcal |
Protein | 12.48 | 30.27 | gram |
Karbohydrat | 0.71 | 1.72 | gram |
Kostfiber | 0.33 | 0.80 | gram |
Fett | 16.98 | 41.18 | gram |
Mettet fett | 8.13 | 19.72 | gram |
Salt | 0.95 | 2.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.97 | Kr 19.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 243 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg, melk, salt og sort pepper sammen i en mellomstor bolle.
Ha smøret over i en liten stekepanne, og la det smelte. Tilsett eggeblandingen og beveg pannen rundt slik at blandingen fordeler seg jevnt.
Når omeletten begynner å bli litt fast i bunnen, men fortsatt litt flytende på toppen, strør du over litt revet Extra Matured Cheddar. Benytt en stekespade for å løsne omeletten fra kantene, og fold over ved midten.
Når den får en gyllenbrun farge på bunnen, tar du pannen av varmen og sklir omeletten over på en tallerken.
Dryss med krydderurter og server med en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Castellocheese
(Intern: 32200)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2015-12-02
Oppdatert dato:2015-12-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift