Fotograf:Arla Foods Vegetarisk curry med smak av India. Vi har erstattet kjøttet med Apetina Paneer i denne autentiske, indiske favoritten
Paneer er også perfekt til kebab. Tre paneer-terningene på spyd med paprika og pensle med litt Tikka Masala curry saus fortynnet med litt yoghurt og limejuice. Stekes under en varm grill til paneeren er gylden.
Oppskriften inneholder 159 Kalorier, 10 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Bland tomaturé, tikka masala sausen, honning og 250 ml vann til det er godt blandet. Settes til side.
2. Over en middels varme, stek paneer-terningene i smør i 4 minutter, snu dem halvveis til de er gyldne.
3. Tilføy kikerter og curry saus i pannen, og småkok deretter i 5 minutter.
4. Tilføy spinat og kok i 1 minutt, til de visner.
SERVERING
Server med Basmatris, mango chutney, yoghurt og fersk mynte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 34638)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
India Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04